Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Betongbeskyttelse

  Betongen må bevares: Avanserte innovasjoner innen effektiv og langvarig betongbeskyttelse

  Hver dag står vi overfor miljøendringer, karbondioksid, kloridangrep og andre korroderende elementer, og konstruksjonene våre står utsatt for skader og forringelse.

  Så snart betongen har mistet sine beskyttende egenskaper, er det bare et tidsspørsmål før korrosjon blir er stort problem. Sprekker og skader på betongen eksponerer stålarmeringen i konstruksjonen for vann, klorider og andre aggressive påvirkninger. Dette fører til akselerert sprekkdannelse og avskalling på betongen, noe som igjen går utover dens levetid og strukturelle integritet.

  Master Builders Solutions tilbyr en komplett serie medbetongbeskyttende produkter, vannavstøtende tilsetningsstoffer, anti-karbonatiseringsbelegg (elastomerisk og såkalt high build) og kjemikaliebestandige belegg som danner en beskyttende barriere mot inntrenging av forurensende stoffer. Våre eksperter samarbeider med kundene for å identifisere den mest effektive løsningen for korrosjonsbeskyttelse, slik at betongens levetid opprettholdes, konstruksjonens verdi økes og den opprinnelige estetikken og funksjonen gjenopprettes.

  MasterProtect
  MasterEmaco


  Skader i betongkonstruksjonen forårsaket av korrosjon på armeringen som følge av både klorider og karbonatisering i tillegg til svært porøs betong. En anleggsarbeider påfører et betongbeskyttende produkt.

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09

  Kontakt

  John Andersson

  Customer Service

  +47 94 49 61 21