Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for kraftindustrien

  Vedlikeholde, reparere og beskytte komplekse konstruksjoner

  Verden i dag har et stadig voksende energibehov. Statistiske beregninger viser at innen 2030 vil vi trenge 40 % mer primærkraft. Som global leder innen løsninger for kraftindustrien samarbeider Master Builders Solutions-spesialister med deg for å støtte industriens krav på en kostnadseffektiv, pålitelig og bærekraftig måte.
  Master Builders Solutions vedlikeholder og forbedrer ytelsen og bestandigheten ved verdens kraftanlegg.
  Master Builders Solutions består av et omfattende utvalg av reparasjons- og beskyttelsesprodukter som vedlikeholder og forbedrer den strukturelle bestandigheten og ytelsen ved kraftanlegg og -installasjoner. Produktene og løsningene våre oppfyller og overgår kravene i den tradisjonelle kraftindustrien, men støtter også utbredelsen av nye, alternative energikilder som on- og offshore vindkraft.
  Master Builders Solutions enestående tekniske serviceteam drar fordel av mer enn 100 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen og leverer innovative løsninger og produkter som holder kostnadene nede og kan motstå røffe forhold og aggressive miljøer ved å optimalisere den strukturelle integriteten og utføre komplekse reparasjoner.

  MasterProtect

  MasterEmaco

  Tretthetsbestandige injeksjonsmasseløsninger der de trengs mest

  Master Builders Solutions-spesialister har utviklet et utvalg av ultrabestandige injeksjonsmasser for oppfylle kravene i kraftindustrien. Disse løsningene er spesielt formulert for å tåle ekstreme omgivelser og forhold, og de kan med stor pålitelighet motstå dynamiske belastninger, store temperatursvingninger, vibrasjoner og radioaktiv stråling.
  Injeksjonsmasser i MasterFlow-serien er laget for enkel påføring og kostnadseffektive installasjoner og er svært bestandige mot fysisk påvirkning og vibrasjoner. Løsningene gir strukturell støtte og økt samlet bæreevne til maskiner samt kontrollerte avbindingstider. Samtidig opprettholder løsningene presisjonsoppstillingen av kritisk utstyr.
  En av raskest voksende sektorene globalt sett er produksjon av fornybar energi basert på vindkraft. Master Builders Solutions​ bidrar til at vindkraftindustrien lykkes ved å utvikle MasterFlow-serien med ultrahøyfaste og tretthetsbestandige injeksjonsmasser. Disse massene er spesielt utviklet for tetting av on- og offshore vindturbininstallasjoner og er i stand til å motstå store vindbelastninger, dynamiske krefter og aggressive temperaturendringer samt enorme vibrasjoner.

  MasterFlow

  Grunnstabilisering for broer, jernbane og veier

  Les mer om våre tunnelløsninger

  Et kraftverk.