Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for kjemisk industri

  Gulvløsninger du kan stole på

  Kravene innen kjemisk industri er svært store. Masters Builders Solutions har en portefølje med særdeles slitesterke Ucrete polyuretan- epoksybaserte gulvsystemer som oppfyller krav til gulv i kjemisk sektor. Disse gulvsystemene gir eksepsjonell bestandighet mot mekanisk påvirkning og kjemikalier så vel som bestandighet mot varmesjokk.
  Våre gulvsystemer for både innendørs og utendørs bruk kan legges og tas raskt i bruk, slik at produksjonen kan fortsette med minimalt med avbrudd.

  MasterTop

  Ucrete


  Beskyttelse der det trengs mest

  Som et ytterligere beskyttelsestiltak for å forhindre, kontrollere eller motvirke større farlige hendelser, er det nødvendig med en strukturelt pålitelig sekundær barriere for lagring av kjemikalier og andre farlige stoffer i kjemisk industri.
  Våre markedsledende kjemikaliebestandige belegg og produkter for overflatebehandling gir langvarig bestandighet og beskyttelse mot kjemikalieangrep. I tillegg har vi bestemte hurtigherdende reparasjonsmørtler som gjenoppretter den strukturelle integriteten etter kraftig eksponering for aggressive kjemikalier.

  Vi tilbyr også et komplett utvalg av sement- og polymerbaserte presisjonsinjeksjonsmasser for stabilisering og forankring av maskiner.


  To arbeidere står på lastetanker.