Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Vanntetting og forsegling

  MasterSeals totalløsninger for vanntetting

  Produktserien MasterSeal fra Master Builders Solutions er verdens ledende leverandør av høyeffektive produkter for vanntetting og forsegling som beskytter konstruksjoner mot inntrenging av uønsket vann, fukt og forurensende stoffer.

  Master Builders Solutions spesialister innen vanntetting opererer over hele verden og tilbyr investorer, byggherrer, spesifikasjonsansvarlige og entreprenører et unikt, komplett system av vanntettings- og forseglingsprodukter for den mest kostnadseffektive, pålitelige og langvarige vanntettingsløsningen.

  Vi leverer innovative, hurtigherdende vanntettingsløsninger som kan påføres for hånd eller ved sprøyting, og som kan håndtere renovering og beskyttelse av en rekke konstruksjoner.

  Master Builders Solutions​ forseglingsprodukter danner en kraftig binding som gjør det mulig med bevegelse mellom to eller flere overflater mens vann, fukt og forurensende stoffer hindres i å trenge inn i konstruksjonen. Disse bindingene gir langvarig bestandighet mot vann og kjemikalieangrep og beskytter konstruksjonens integritet, selv i omgivelser med mye bevegelse og fukt.

  MasterSeal

  MasterSeal vandtætning og overfladebehandling 

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09

  Kontakt

  John Andersson

  Customer Service

  +47 94 49 61 21