Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for parkeringshus

  Ekspertløsninger for vanntetting av parkeringsanlegg

  Som global leder tilbyr Master Builders Solutions uovertrufne produkter under MasterSeal-porteføljen, som er påvist å takle påkjenninger og miljømessige utfordringer som parkeringsanlegg står overfor.

  Master Builders Solutions​ har utviklet en rekke vanntette trafikkmembraner med høy ytelse for å kunne levere unike løsninger som beskytter parkeringshus mot forringelse på grunn av miljømessige forhold, mye trafikk og tiltak mot snø og is. Våre vanntettingsprodukter er også formulert for å gi eksepsjonell bestandighet, fleksibel utførelse og attraktive omgivelser.

  Ettersom hvert enkelt parkeringsplassprosjekt er unikt, sørger vårt erfarne globale team med spesialister for at riktige produkter og systemer blir anbefalt, slik at lokale forhold og standarder blir tatt hensyn til. Ved å kombinere våre tetningsmasser for vanntetting og produkter for betongreparasjon får vi systemer som gjør at parkeringsanlegget kan settes tilbake i drift så snart som mulig og med lavest mulig livsløpskostnad.

  MasterSeal

  Våre betongspesialister er her for deg

  For bygging av parkeringsanlegg som er funksjonelle og sikre, tilbyr Master Builders Solutions en omfattende portefølje med tilsetningsstoffer som gir bestandighet mot ekstreme værforhold, temperaturendringer og fryse/tine-vekslinger så vel som slitasje fra kjøretøyer og veisalt.

  Vår avanserte teknologi bidrar til en raskere arbeidsgang for betongprodusentene og bedre kvalitet på håndverket ved å forbedre betongens fasthet, pumpbarhet og generelle utseende. I tillegg oppnås det langvarig sikkerhet og bestandighet.

  I og med at ingen parkeringsanlegg er helt like, kombinerer våre betongspesialister lang erfaring med praktisk teknisk kundestøtte for å identifisere de spesifikke behovene ved hvert enkelt byggeprosjekt og finne de riktige løsningene for å gjennomføre prosjektet.

  Fagbaserte strategier for betongreparasjon og -beskyttelse med minimal nedetid

  Master Builders Solutions​ forstår verdien av et riktig reparert, vedlikeholdt og sikker parkeringsanlegg. Tapt driftstid betyr tapte inntekter for eierne av parkeringsplassen og bryderi for kundene.

  Parkeringsplasser utsettes daglig for konstant slitasje fra kjøretøytrafikk, ugunstige forhold som vind, nedbør, veisalt, oljesøl og forurensning som bidrar til forringelse.

  Uansett hva slags reparasjon som trengs, kan våre dyktige spesialister på reparasjoner og beskyttelse hjelpe deg med å identifisere riktige løsninger første gang, slik at parkeringsanlegg kommer tilbake i full drift så snart som mulig.

  Vårt markedsledende produktutvalg omfatter hurtigherdende reparasjonsmørtler, betongforsterking, reparasjon av sprekker og korrosjonsinhibitorer. Løsningen er formulert til å fungere sammen, slik at de gir den mest effektive rehabiliteringen og langvarige beskyttelsen. I tillegg jobber vi hele tiden for å tilby nye innovasjoner som overgår kundenes forventninger.


  Tomt parkeringshus.