Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for broer, jernbane og veier

  Intelligente løsninger – undersøkelse, reparasjon og beskyttelse

  Master Builders Solutions har en omfattende portefølje med løsninger for optimal reparasjon og beskyttelse som er spesielt rettet mot utfordringer innen renovasjon, vedlikehold og bevaring av broer samt bygging av nye broer.

  Produktserien vår støttes av et globalt Master Builders Solutions​-team med bygg- og anleggsspesialister som har en ekspertise som bygger på mer enn 100 års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Vi samarbeider med deg for å levere skreddersydde løsninger for å gjennomføre reparasjons- og bevaringsprosjekter for broer fra begynnelse til slutt, slik at konstruksjonene holdes i god stand i mange år fremover.

  Master Builders Solutions-produkter er formulert til å gjenopprette broens strukturelle integritet og estetikk, enten det gjelder å forhindre eller motvirke korrosjon, reparere betong eller rehabilitere sprekker. Etter å ha avdekket hovedårsaken til skaden, samarbeider vi med deg for raskt å gjenopprette broens fulle bæreevne, slik at levetiden og bestandighet til betongen og dens arkitektoniske elementer økes og den normale driften raskt kan gjenopprettes.

  Ved å påføre Master Builders Solutions beskyttende belegg og overflatebehandling er det mulig å motstå forvitringen av betongdekket på grunn av trafikkerosjon, inntrenging av vann, salter og fryse/tine-vekslinger. Disse produktene innbefatter sterkt vannavvisende tilsetningsstoffer og tynne polymer-belegg som hefter kjemisk med betongen og danner et usynlig skjold.

  MasterProtect

  MasterEmaco

  Injeksjonsmasseløsninger som motvirker bevegelser

  Master Builders Solutions tilbyr sement-, epoksy- og polymer-baserte injeksjonsmasseløsninger. Disse løsningene er enkle å påføre, er bestandige og har høy ytelse. Disse høyfaste, flytende injeksjonsmasseproduktene er beregnet på modulbygde broer og jernbaner og kan brukes til etterspenning, strukturell stabilisering og presisjonsoppstilling av deler.

  Injeksjonsmasser som er formulert for injeksjon og betonghefting, forankring og beskyttelse av forspenningsstenger/-kabler i stål mot korrosjon, styrker den samlede bæreevnen til hver enkelt komponent eller modul. Disse massene er svært bestandige og kan stå imot ekstreme værforhold og temperaturer, inkludert fryse/tine-vekslinger og marine omgivelser.

  MasterFlow

  Grunnstabilisering for broer, jernbane og veier

  Les mer om våre tunnelløsninger

  Nærbilde av tomt brodekke.