Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for boligbygg

  Vanntetting er viktig – Master Builders Solutions løsninger gir full beskyttelse for ditt bygg

  Master Builders Solutions leverer komplette vanntettingssystemer som beskytter bygningen innvendig.

  God vanntetting eller vannbestandighet er en nøkkelfaktor for å sikre levetiden, energiforbruket og komforten til et bygg. Våre vanntettingsteknologier med høy ytelse omfatter systemer som kan påføres med sprøyting eller for hånd, og når de er herdet, fungerer de som monolittiske, fullt fastklebede, fleksible barrierer mot vann og fukt og beskytter konstruksjonen og innsiden.

  Da det ikke er til å unngå at bygg får skjøter, tilbyr Master Builders Solutions​ en omfattende portefølje med tetningsmasser for håndtering av nesten alle typer skjøter på konstruksjoner. Disse tetningsmassene danner en kraftig binding som gjør det mulig med bevegelse mellom to eller flere overflater mens vann, fukt og forurensende stoffer hindres i å trenge inn i konstruksjonen. Disse langvarige bindingene gir bestandighet mot vann og kjemikalieangrep og beskytter konstruksjonens integritet, selv i omgivelser med mye bevegelse og fukt.

  MasterSeal

  Betongreparasjon og -beskyttelse som tåler tidens tann

  Uansett hvor vi bor, vil renovasjon av eksisterende bygninger gi god avkastning, både økonomisk, miljømessig og følelsesmessig.

  Master Builders Solutions leverer markedsledende produkter som bevarer den strukturelle integriteten og verdien til kundenes bygg. Vår ekspertise sikrer rask gjenopprettelse av driften og langvarig bestandighet, helt fra grunnmuren og opp til balkonger og tak.

  Våre betongreparasjonsmørtler og beskyttende belegg er første forsvarslinje mot alle typer miljøpåvirkning. De gjenoppretter den opprinnelige estetikken og tilfører farge, tekstur og liv til gamle konstruksjoner og indre bydeler.

  Med restaureringsspesialister plassert over hele verden tilbyr vi kundene våre en unik kombinasjon av reparasjons- og beskyttelsesløsninger som er kompatible med kundenes lokale forhold.


  De øverste etasjene på to boligblokker.