Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for legemiddelindustrien

  Raske reparasjonsløsninger med minimal kostnad og nedetid

  Master Builders Solutions er uovertruffen innen kjemikaliebestandige belegg, overflatebehandling og hurtigherdende reparasjonsmørtler for legemiddelindustrien, der kraftig kjemikaliebestandighet og slitefasthet og rask gjenoppretting av driften er helt nødvendig.

  Våre belegg med høy ytelse sikrer kraftig beskyttelse mot aggressive væsker og kjemikalier så vel som høy grad av renslighet i miljøer med «rene rom».

  Der forringelse av konstruksjoner og betonggulv har oppstått, kan våre hurtigherdende reparasjonsmørtler påføres for å gjenopprette integriteten før gulvproduktene våre påføres.

  presisjonsinjeksjonsmasser for stabilisering og forankring av maskiner.

   Ucrete

  MasterTop

   

  Kjemikaliebestandige og slitefaste gulv med høy ytelse

  Master Builders Solutions tilbyr antibakteriegulvsystems under varemerket Master Builders Solutions som gir den høyeste grad av renhet så vel som slitefasthet og kjemikaliebestandighet i legemiddelsektoren. Enten de brukes i forskningslaboratorier eller fabrikkanlegg, utviser vår sømløse epoksy- og polyuretanteknologi en eksepsjonell bestandighet mot aggressive kjemikalier og varmesjokk.

  Spesialiserte Ucretepolyuretanbaserte betonggulvsystemer setter standarden for usedvanlig bestandige gulv som er enkle å rengjøre og vedlikeholde.

  Overalt der kjemikalier og løsemidler brukes, er det fare for elektrostatisk utladning. Våre antistatiskegulvsystemer er formulert for å gi kjemikalie- og løsemiddelbestandighet så vel som ledende egenskaper som kontrollerer denne statiske elektrisiteten.

  Master Builders Solutions​ gulvløsninger er laget for rask arbeidsgang for å sikre hurtig bygging og renovasjon og rask gjenoppretting av driften.

  Ucrete

  MasterTop

  Piller på flatt samlebånd.