Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Ucrete – det perfekte meierigulv

   Ucrete løsninger til mejeri

  Hvorfor er Ucrete polyuretanbetonggulv det ideelle gulvet til meierier?

  Det er minst 6 gode grunner til at Ucrete polyuretan-betong industrigulv ofte blir valgt til meierier.

  Ucrete er:

  1. Hygienisk: kan rengjøres til samme standard som rustfritt stål; dokumentert tett uten plass til bakterier og tåler både kokende vann og damprensning
  2. Resistent overfor melkesyre, rengjøringsmidler m.m.
  3. Gir ingen avsmak til matvarer (heller ikke under utleggingen!)
  4. Sikkert arbeidsmiljø: sklisikkert
  5. Langvarige og gjentatte produksjonsstopp unngås - Ucretegulv kan raskt tas i bruk og er svært holdbare.
  6. HACCP- og IFS-sertifisert

   Løsninger til mejerier

  Hygieniske gulv som oppfyller de strengeste kravene

  At gulvet er lett å holde rent er viktig for å ivareta et sikkert og attraktivt arbeidsmiljø. Ucretegulv er fugefritt og kan rengjøres til samme standard som rustfritt stål. Det er vandtett, ugjennomtrengelig, ikke-absorberende, ikke bionedbrytbart og gir derfor ikke grobunn for bakterie- eller soppvekst. I tillegg tåler Ucrete (i motsetning til f.eks. epoksy- og akrylgulv) både kokende vann og damprensning. Ucrete er sertifisert til bruk i anlegg der det brukes HACCP-baserte sikkerhetssystemer til matvarer og er også godkjent iht. IFS (den internasjonale matstandarden).

  Ingen forurensning av matvarer

  Ucrete er et fugefritt polyuretan-sementgulv, som ikke inneholder ikke løsemidler og er både smaks- og luktnøytralt fra det er ferdigblandet, noe som er dokumentert iht. EN 4120, sertifisert av Campden BRI. Derfor kan en eventuell reparasjon av gulvet godt foretas samtidig som matproduksjonen foregår like ved siden av. Ucrete er dessuten merket med Eurofins Indoor Air Comfort Gold-sertifikat, dvs. den best oppnåelige klassifisering for lavt VOC-utslipp.

  Sklisikkert gulv

  Sikkert arbeidsmiljø med sklisikkert gulv forebygger skli- og fallulykker

  Behovet for sklisikring er ikke like stort overalt. I våte produksjonsområder legges gulv ofte med fall, slik at vann og væskesøl kan renne ned i avløpet. Gulv med lang avstand til avløp har ofte et brattere fall og krever av sikkerhetshensyn en bedre sklisikringsprofil, mens flate gulv er sikrere. Forebygging av skli-, snuble- og fallulykker krever en helhetsorientert tilnærming. Tilpasning av gulvene eller endring av arbeidspraksis og -metoder kan være nødvendig. Det kan også være påkrevd å se på rengjøring og fottøy. Valget mellom glatt eller strukturert gulv i bearbeidingsområder er ikke alltid opplagt. Derfor tilbys Ucrete i en lang rekke overfateprofiler, slik at du kan skreddersy gulvet etter dine egne behov.

  Temperaturbestandig gulv

  Termisk sjokk kan skade forskjellige gulvtyper, slik at de blir myke og slites vekk eller delaminerer. Det skjer ved raske endringer i temperatur der væsker med svært høy temperatur søles eller helles på gulvet, f.eks. ved stekelinjer eller koking og blansjering av grønnsaker. Ucretegulv er ideelt i slike miljøer siden de tåler jevnlige utslipp av kokende vann samt spyling med varmt vann. Avhengig av typen tåler Ucretegulv termisk sjokk fra -40 °C opptil +130 °C og sporadisk søl på opptil +150 °C.

  Temperaturbestandig gulv

  Kjemikaliebestandig gulv

  Mange animalske og vegetabilske produkter som brukes i matvareindustrien består av svært etsende, organiske syrer, mens sterke baser og mineralske syrer samt en rekke peroksider og tensider ofte blir brukt til rengjøring. Ucrete er utformet med tanke på kjemikaliebestandighet og sørger for at man unngår erosjon og mykgjøring av overflaten. Ucrete er f.eks. resistent overfor melkesyre (30 %) ved 60 °C og dermed spesielt anvendelig i produksjon av melk og meieriprodukter.

  Mekanisk bestandighet

  Kraftig støtbelastning kan forekomme både under produksjon og arbeid med vedlikehold. Et robust Ucretegulv med høyt lastopptak reduserer skadene og forhindrer at det oppstår sprekker som kan gi grobunn for bakterievekst. På den måten sikres god matsikkerhet og lang levetid.

  Rask ibruktaking

  Noen ganger er det faktisk ikke mulig å la produksjonen stå stille. Ucrete tåler fuktighet i underlaget og er smaks- og luktnøytralt når gulvmaterialet er ferdigblandet. Ved visse typer Ucrete som herder raskt ved kjølige temperaturer kan gulvet tas i bruk allerede etter 5 timer ved 10 °C. Ucrete er dermed ideelt å installere i løpet av natten. Ikke en rask reparasjonsløsning, men et ordentlig Ucretegulv – raskt!


  Skreddersydde løsninger

  Det store utvalget av Ucrete-gulvsystemer gir deg mulighet til a skreddersy et gulv som oppfyller nettopp dine behov, slik at du får den beste og mest økonomiske løsningen.

  Vi vil gjerne hjelpe deg med a finne det gulvet som passer best til dine lokaler.

  Vennligst udfyld formularen og vi kontakter deg

  * Fyll ut disse feltene for å hjelpe oss med å behandle din forespørsel. Alle adressedata som oppgis, vil kun bli brukt til dette formålet.

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09

  Kontakt

  John Andersson

  Customer Service

  +47 94 49 61 21

  Kan Ucretegulv ødelegges?

  Ucrete Destruction Challenge