Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Løsninger for vannbehandlingsbransjen

  Kostnadseffektiv vanntetting med høy ytelse og minimal nedetid

  I denne utfordrende bransjen, der det er lite rom for feil, Master Builders Solutions tilbyr MasterSeal-porteføljen. Porteføljen omfatter vanntettingsprodukter som beskytter og forlenger levetiden til konstruksjoner for drikkevann og avløpsvann.

  Master Builders Solutions velprøvde vanntettings- og tetningsmasseteknologier er skreddersydd til miljøet og danner beskyttende membraner med lang levetid og enestående bestandighet mot røffe forhold og kjemikalieangrep. Vår omfangsrike portefølje med vanntettingsprodukter og -teknologier gir bestandige løsninger og støttes av et team med lokale spesialister som sørger for at rett system blir installert, raskest mulig og til best mulig levetidskostnad.

  Da det ikke er til å unngå at bygg får skjøter, Master Builders Solutions​ tilbyr en omfattende portefølje med tetningsmasser for håndtering av skjøter, åpninger og sprekker på nesten alle typer konstruksjoner. Disse tetningsmassene danner en kraftig binding som gjør det mulig med bevegelse mellom to eller flere overflater mens vann, fukt og forurensende stoffer hindres i å trenge inn i konstruksjonen. Disse bindingene gir langvarig bestandighet mot vann og kjemikalieangrep og beskytter konstruksjonens integritet, selv i omgivelser med mye bevegelse og fukt.

  MasterSeal

  Reparasjoner og beskyttelse du kan stole på

  Master Builders Solutions har lang erfaring fra levering av reparasjons- og beskyttelsesløsninger for vedlikehold av demninger, kanaler, akvedukter, vanntanker, avløpsvannanlegg og andre systemer som inneholder vann.

  Vårt utvalg av betongløsninger inneholder farlige stoffer og er spesielt formulert til å gi høy bestandighet mot kjemikalier og sulfater så vel som bestandighet mot de korroderende egenskapene til drikkevann, der man støter på lav pH-verdi og/eller bløtt vann.

  Med mange års erfaring og ekspertise på dette utfordrende feltet tilbyr Master Builders Solutions​ en fullt integrert tilnærming. Våre produkter for reparasjon og beskyttelse av betong er formulert for å fungere sammen med våre vanntettingsteknologier for et sikrere, mer bestandig miljø og for forlenget levetid på konstruksjonen.

  MasterProtect

  MasterEmaco

  MasterSeal

  MasterFlow

  Et vannbehandlingsanlegg.

  Vanntetting

  video

  MasterSeal 6100 FX

  video