Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Gulv

  Gulvbelægning  

  Skreddersydde løsninger for alle gulvbehov

  Master Builders Solutions tilbyr gulvsystemer som er spesialutviklet for en rekke bruksområder. Med over 40 års erfaring i bransjen er vi markedsledende innen forskning på og utvikling av innovative gulvprodukter som tilfredsstiller våre kunders ønsker. Krav til gulvløsninger varierer, så produktene våre er utviklet for å tilfredsstille spesifikke kriterier til ytelse, tekniske kriterier, estetiske kriterier, kriterier til balansering av kostnader, tidsbegrensninger og installasjonshastighet for å tilby den optimale gulvløsningen.

  MasterTop polyuretanbelegg – sømløse gulvsystemer som er sprekk- og ripebestandige, UV-resistente, svært slitesterke, pene og gode å gå på, bærekraftige og svært holdbare. Brukes som regel i miljøer som offentlige steder, i butikker, i handelsektoren, utdanningssektoren og helsesektoren.

  Løsninger til kontorer  

  Les mer om våre løsninger for offentlige steder, butikker og handelsektoren

  Løsninger til uddannelsesinstitutioner  

  Les mer om våre løsninger for utdanningssektoren

  Løsninger til sundhedssektoren  

  Les mer om våre løsninger for helsesektoren

  Les mer om MasterTop

  MasterTop epoksybelegg – brukes ofte i fabrikker og varehus på grunn av utseendet, enkel rengjøring, mekanisk styrke og bestandighet mot etsende væsker som kjemikalier, olje, salt og fortynnede syrer.

  Industrigulve  

  Les mer om våre løsninger for næringsbygg

  Les mer om våre løsninger for elektronikkindustrien

  Les mer om MasterTop

  Ucrete industrigulv – avansert polyuretangulvteknologi for tøffe miljøer. Utviser en svært høy motstandsdyktighet mot mekanisk, kjemisk og termisk stress, og beholder sin integritet ved temperaturer opptil 130 °C. Har i mer enn 40 år vist seg å imøtekomme de strengeste krav til hygiene og renslighet. Ucrete brukes mye i mat og drikke-industrien, og kjemiindustrien og farmasiindustrien for å tilveiebringe langsiktige gulvløsninger i aggressive miljøer.

  Ucrete gulve  

  Les mer om våre løsninger for mat og drikke-industrien

  Les mer om våre løsninger for kjemiindustrien

  Les mer om våre løsninger for farmasiindustrien

  Les mer om Ucrete

  MasterTop sementbelegg – økonomiske harde sementoverflater og dry shake-gulv som er basert på sand, spesialsement, fargepigmenter og harde tilslag. De har svært høy mekanisk motstand og passer derfor godt til fabrikker og varelagre og skaper glimrende, kostnadseffektive løsninger for nye byggeprosjekter.

  Les mer om MasterTop

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09

  Kontakt

  John Andersson

  Customer Service

  +47 94 49 61 21