Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Webinar: Effektive metoder for reparasjon og beskyttelse av betong i renseanlegg

  reparasjon og beskyttelse av betong i renseanlegg

  Et renseanlegg er en viktig del av infrastrukturen designet for å gi en langsiktig, kontinuerlig og effektiv behandling av vann slik at det kan resirkuleres og returneres til miljøet. Nedstenging av anlegget bør helst unngås, da det er problematisk å stoppe en avløpsprosess.

  Den komplekse naturen til avløpsvann skaper utfordrende problemer for den omkringliggende infrastrukturen. Konstruksjoner må beskyttes og vedlikeholdes fordi de daglig utsettes for kjemisk angrep, slitasje, korrosjon på grunn av kloridioner og mye mer.

  Når konstruksjonen har blitt skadet, er en grunnleggende forståelse av årsakene avgjørende hvis vi skal reparere og beskytte betongen. De vanskelige forholdene i renseanlegg inkluderer lukkede områder eller områder som er vanskelig tilgjengelige, fuktige overflater og det aggressive miljøet rundt konstruksjonene. Valget av reparasjons- og beskyttelsesløsning må møte alle disse utfordringene. I tillegg vil også tiden det tar å gjennomføre renoveringen og hvor ofte det er nødvendig å renovere i stor grad påvirkes av den valgte løsningen.

  Under webinaret vil de ovennevnte utfordringene bli diskutert med fokus på mulige løsninger. Relevante referanseprosjekter vil også bli presentert som vitnesbyrd på løsningene i praksis.

  Albert Berenguel – European Industrial Marketing Manager, Master Builders Solutions

  • Forelesere: Albert Berenguel - European Industrial Marketing Manager, Master Builders Solutions og gjester som vil fortelle om sine prosjekter.
  • Dato: 24. mars 2022 kl 10 (CET)
  • Språk: Engelsk
  • Varighet: Ca. 1 time + 15 minutter ekstra for spørsmål

  Webinaret er dessverre over, men heldigvis kan du se et opptak av foredraget her.

  Du finner også mer informasjon om våre løsninger for renseanlegg her​​.

  ​Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med vår norske spesialist,​​ Hans Kristian Knobel​