Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  Støjdæmpende, komfortable gulve på Dansk Talentakademi

  Dansk Talentakademi Holstebro 

  Med bygningen af DTA Campus har Holstebro dels fået et nyt, moderne kunstnerisk fyrtårn midt i byen, dels en styrkelse af talentakademiet, hvor unge mennesker kan dyrke deres kunstneriske evner, samtidig med at de får en gymnasial uddannelse (HF eller STX).

  Udfordringen

  Først og fremmest havde arkitekten et krav om, at der skulle skabes en god rumakustik, idet de unge ville komme til at bo tæt. Reducering af støjniveauet var derfor et vigtigt funktionelt krav til de forskellige rum og derunder også til gulvene. Gulvbelægningerne skulle være behagelige at gå og opholde sig på for de unge mennesker. Men det var også et krav at gulvene var praktiske og nemme at rengøre og at gulvene skulle være slidstærke og langtidsholdbare.

  Vores løsning

  I tæt samarbejde mellem arkitekten og Master Builders Solutions' gulvspecialister blev løsningen på ovennævnte udfordringer fundet i det trinlydsdæmpende polyuretanbaserede gulvsystem MasterTop 1327 C. Mastertop 1327 C er et polyuretanbaseret gulvsystem, der er et yderst komfortabelt - så og sige blødt - at gå og sidde på. Belægningen er meget trinlydsdæmpende og bidrager til en behagelig rumakustik.

  Projekt: DTA Campus Dansk Talentakademi
  Sted: Holstebro, Danmark
  Projekt afsluttet: 2018
  Bygherre: Den selvejende institution, Dansk Talent Akekademi, med støtte fra Holstebro Kommune, Real Dania og Færchfonden
  Arkitekt og total rådgiver: Cubo Arkitekter
  Gulventreprenør: RM Coating ApS
  Anvendte produkter: MasterTop 1327C
  Areal: 600 m2

  Læs mere om projektet

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09