Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​MasterTop 1327 gulv til «Sport Xperience by Rafael Nadal» i Sports Museum på Mallorca

  Rafael Nadal, som regnes som en av de beste tennisspillerne gjennom tidene, er også aktiv som internasjonal sportsrådgiver. I hjembyen Manacor på Mallorca har han forvandlet sin egen treningsleir til et førsteklasses tennisakademi med flere fasiliteter, blant annet en internasjonal skole der elevene kan fortsette skolegangen uten å måtte ofre den nødvendige treningsinnsatsen som må til for å komme videre i karrièren. Her finnes også et sportsmuseum kalt «Sport Xperience by Rafael Nadal», med utstilling av premier Nadal har vunnet samt andre gjenstander donert av berømte idrettsutøvere.

  https://assets.construction-chemicals.mbcc-group.com/Shared%20Documents/Image/Danish%20(Denmark)/News-picts/MasterTop-1327-sportsmuseet.jpg  

  Den 1250 kvm store utstillings- og opplevelsesdelen av museet er belagt med MasterTop 1327 – et dekorativt og lydabsorberende polyuretanbasert gulvsystem fra Master Builders Solutions. Gulvet er lagt i flere nyanser for å harmonere med prosjektets overordnede avantgarde design. Med hensyn til kravene museet stilte er MasterTop 1327 spesielt godt egnet siden gulvsystemet kombinerer funksjonelle egenskaper som gangkomfort, design og støyreduksjon. I tillegg bidrar gulvsystemet til et sunt inneklima. Gulvet er testet i henhold til AgBB-standarden (den tyske komiteen for helsemessig vurdering av byggematerialer) og garanterer lave utslipp i samsvar med AFSSET-protokollen (fransk: agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail) og de franske VOC-forskriftene, og er dermed klassifisert i den beste kategorien: A+.

  Les mer om gulvsystemet MasterTop 1327 her

  Når du aktiverer innebygde YouTube-videoer, blir personopplysningene dine overført til leverandøren. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.

  ​  

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09