Lukk

Logg inn

Vennligst logg inn med ditt brukernavn og passord.

Logg inn

Can’t remember your accounts password?

Can't access your account?

Velg ditt språk

Denne siden er tilgjengelig på følgende språk:

  Velg sted

  ​Støjdæmpende gulve bidrager til at sikre behagelig rumakustik på nybygget skole

  Sønderlandsskolen 

  I 2017 blev 1. etape af den dels nybyggede dels renoverede del af Sønderlandsskolen indviet i Holstebro. Rammerne er blandt de mest moderne i Danmark og specielt bygget med henblik på fleksibel undervisning med plads til kreativitet, samarbejde og fordybelse. Skolen er en almentdannende folkeskole med plads til ca. 750 elever fra 0.- 9. klasse.

  Udfordringen

  750 børn betyder, at der forventelig vil være en del støj. Reducering af støjniveauet var et vigtigt funktionelt krav til de forskellige rum og derunder også til gulvene. Gulvbelægningerne skulle være behagelige og ikke hårde at opholde sig på, så børnene ville kunne gå uden sko indendørs. Der blev lagt vægt på, at gulvene skulle være meget slidstærke og kunne holde til påvirkningen af de mange børn over mange år. Endelig skulle gulvene være rengøringsvenlige, således at omkostningerne til rengøring og vedligehold var lavest mulige.

  Vores løsning

  I tæt samarbejde mellem arkitekten og Master Builders Solutions' gulvspecialister blev løsningen på ovennævnte udfordringer fundet i det trinlydsdæmpende polyuretan baserede gulvsystem MasterTop 1325 REG.

  Mastertop 1325 REG er et polyuretanbaseret gulvsystem, der er et yderst komfortabelt - så og sige blødt - at gå og sidde på. Belægningen meget trinlydsdæmpende og bidrager til en behagelig rumakustik og dermed indlæringsmiljø. Gulvet er fugefrit med et ensartet, silkemat udseende og fås i utallige forskellige RAL- og NCS-farver, som kan tilpasses arkitektens ideer. Endelig er MasterTop 1325 REG ikke alene rengøringsvenligt men også særdeles slidstærkt, og med en imponerende lang forventet levetid (op til 40 år!) er det et økonomisk set meget fordelagtigt gulv.

  Projekt: Sønderlandsskolen
  Sted: Holstebro
  Projekt afsluttet: 2017
  Bygherre: Holstebro Kommune
  Arkitekt: Kjær & Richter A/S og Søren Andersen Arkitekter
  Gulventreprenør: JTI Gulventreprise A/S
  Markedssektor: Udddannelsessektoren
  Anvendte produkter: MasterTop 1325 REG (3100 m2) og MasterTop 1325 (400 m2)
  Projektets omfang: 1. etape: 3500 m2

  Læs mere om projektet

  Kontakt

  Hans Kristian Knobel

  Hans Kristian Knobel

  Key Account Manager Norway

  +47 41 76 87 09